OM OSS

INNOVATIV

Lava Art Cosmetic menar att kosmetik är en konstform och vi vill inspirera till kreativitet. Vi vill att hälso- och skönketsmedvetna ska få möjlighet att skapa sin egen stil genom innovativa produkter som fokuserar på naturliga ingredienser. Vår önskan är att utveckla Lava Art Cosmetic tillsammans med våra kunder, och vi vill skapa utrymme för nya idéer där kunderna kan säga sin mening och framföra synpunkter om vilka slags produkter de önskar sig.

SERVICE
Vi har stort fokus på kundeservice och vi vill vara så flexibla som möjligt för att kunna tillfredsställa kundernas behov. Det är viktigt för oss att ha en god kommunikation hela vägen för att skapa trygghet och ge personlig service. Vi vill vara tillgängliga på e-post, telefon, chat och Facebook och medarbetarna i vår kundservice ska ha all nödvändig kunskap om produkterna för att kunna ge bra rekommendationer.

KVALITET
Lava Art Cosmetic finns i Seoul, Sydkorea och är ett varumärke inom det koreanska företaget Reneste Co. LTD. Vi producerar alla produkterna här för att kvalitetssäkra att vi erbjuder den senaste och bästa koreanska kosmetiken till våra svenska kunder. Sydkorea är ett land som blivit känt för sin kvalitet inom kosmetik och hudvård, då de ligger i framkant vad gäller forskning och utveckling av kosmetikprodukter.

VISION
Genom att anpassa våra produkter till nordisk hy vill vi introducera den koreanska kosmetiktraditionen till skandinaviska hudvårdsrutiner. Vår målsättning är att bli den ledande leverantören av koreansk kosmetik i Norden.